"במצב שנוצר - עדיף לשני הצדדים להפרד"

לא שקט במ.ס. אשדוד אחרי ה-2:1 לב"ש, במהלכו רוני אוואט החליף את רועי גורדנה 13 דקות בלבד לאחר שהעלה אותו מהספסל

צילום: דני מרון // רוני אוואט. השפיל את גורדנה

במ.ס אשדוד לא שקט אחרי ההפסד אמש (שבת) להפועל ב"ש. מעבר לעובדה שהקבוצה איבדה יתרון והפסידה, עיקר ההתעסקות במועדון הוא סביב הקשר רועי גורדנה שנכנס כמחליף אבל הוחלף כעבור 13 דקות בלבד. "זה היה משפיל" סיפרו שחקנים בקבוצה שהוסיפו: "כאב לנו לראות את גורדנה בוכה אחרי שיצא. דקה לאחר מכן ספגנו את השער שבגללו הפסדנו אז ברור שגורדנה לא אשם בהפסד".

מנגד, המאמן רוני אוואט ממשיך לטעון ל"חוסר מחוייבות" של גורדנה, לדבריו. נציגיו של גורדנה מחפשים עבורו קבוצה אחרת בחלון ההעברות שייפתח בשבוע הבא ומספר קבוצות בליגת העל כבר מביעות עניין. "במצב שנוצר - עדיף לשני הצדדים להפרד" אמרו באשדוד. 

הבעלים ג'קי בן זקן מאוכזב מאוד מהתוצאות עד כה. במסר שהעביר לצוות המקצועי אמר בין היתר כי בליגה חלשה כמו שיש העונה אשדוד צריכה להיות בפלייאוף העליון. "גקי השקיע הרבה כסף העונה. יש קבוצה מוכשרת שצריכה להיות במקום גבוה יותר בטבלה" סיכמו בעיר הנמל הדרומית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר