ג'אן: "יש כרגע חוסר ביטחון, היה חשוב לנצח"

כובש שער הניצחון אמש במשחק בין בני יהודה מול כפ"ס: "זה היה משחק על 6 נקודות ואלה נקודות סופר חשובות" • על אלישע: "הוא אמר לי באימון המסכם שיש לי טכניקה פנומנלית אז הייתי צריך להוכיח לו את זה" • הקשר הניז'רי, יוסיף מוסא יחתום תמורת 150 אלף יורו

צילום: אלן שיבר // ג'אן חוגג עם חבריו, אמש במושבה

היכולת של בני יהודה בניצחון אמש על הפועל כפר סבא הייתה רעה, אבל בשורה התחתונה הכתומים עשו את העבודה והשיגו את 3 הנקודות, שהרחיק אותם משמעותית מהתחתית הלוהטת. "לא רצינו להסתבך למטה, העיקר שניצחנו", טענו במועדון. 

בשכונה הגיעו לסיכום עקרוני מול קבוצת אילבס, על רכישתו של הקשר הניז'רי, יוסיף מוסא, תמורת 150 אלף יורו על פי הערכות שונות. לצדדים נותרו עוד כמה פרטים קטנים לסגור, ולמרות שהשחקן סובל משבר קל באחת מאצבעותיו, דבר שימנע ממנו לשחק לפחות בחודש הקרוב, בקבוצה טוענים כי מדובר בפוטנציאל גדול והשקעה לעתיד, ולכן הוא צפוי לחתום לעונה וחצי. אגב, בקבוצה קיבלו המלצות חמות על השחקן מעלי מוחמד, קשרה של בית"ר ירושלים. 

מי שהיה קרוב להצטרפות בקבוצה ובשלב הזה הגעתו מתעכבת הוא תומר יוספי, משום שהפועל באר שבע מסרבת כרגע לשחררו. בשכונה מאמינים כי המהלך ייצא לפועל, אבל ייקח עוד מספר ימים, אחרי שהקבוצה מבירת הנגב תחתים שחקנים אחרים. 

שחקני בני יהודה חוגגים, אמש במושבה // צילום: אלן שיבר 

דור ג'אן, כובש שער הניצחון מול כפ"ס, התייחס הבוקר למשחק ואמר: "זה היה משחק על 6 נקודות ואלה נקודות סופר חשובות. אנחנו מודעים לכך שאנחנו לא בשיא היכולת, בלשון המעטה, יש כרגע חוסר ביטחון ולכן היה מאוד חשוב לנצח ולברוח מהתחתית. אלישע אמר לי באימון המסכם שיש לי טכניקה פנומנלית אז הייתי צריך להוכיח לו את זה ואני שמח שהכדור נכנס". 

על המשחק בשבוע הבא נגד מכבי חיפה והגרלת הגביע אמר ג'אן: "אני לא יודע אם היכולת הזו תספיק כי משחק מול מכבי חיפה זה רמה אחרת בליגה. מכבי תל אביב ומכבי חיפה הקבוצות הכי טובות בליגה. בסיבוב הקודם השגנו תיקו מול חיפה במשחק לא גדול שלנו. בבית נוכל להכריע את המשחק. בגביע אין הגרלות טובה אבל עד הפועל חיפה יש הרבה משחקים וכרגע אנחנו מרוכזים בליגה". 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר