"הנהמות נשמעו ע"י כ-20 אוהדי הפועל ב"ש"

הפועל ב"ש תעמוד לדין על הקריאות הגזעניות מול עירוני קרית שמונה, כך החליט הבוקר תובע ההתאחדות • " הנהמות הגיעו מאוהדי ב"ש, שאכלסו את היציע מזרחי צפוני", צוין

צילום: אלן שיבר // אוהדי הפועל ב"ש. למצולמים אין קשר לכתבה

באיחור אופנתי של שלושה ימים, תובע ההתאחדות החליט הבוקר (שלישי) להעמיד לדין את הפועל באר שבע בעקבות הקריאות הגזעניות שהשמיעו חלק מאוהדיה לשחקניה שחומי העור ש לעירוני קרית שמונה במשחק במוצ"ש האחרון.

בדו"ח השיפוט צויין כי דו"ח השיפוט, "בדקה ה-14, כאשר סיגון ג'יימס השתלט על כדור והיה בדרכו אל השער, נשמעו לנהמות לעברו מאוהדי הפועל ב"ש, שאכלסו את היציע מזרחי צפוני. להערכתי הנהמות נשמעו ע"י כ-20 אוהדים (מתוך 254 האוהדים שישבו ביציע), המשחק נמשך ולא הופסק".

בנוסף ציין  השופט "כי בטרם פתיחת המחצית ביקשנו מהכרוז לבקש שהקריאות ייפסקו, אך בדקה ה-69 הן שוב נשמעו מצד אוהדי הפועל באר שבע. הנהמות נשמעו לכיוונו של דמרקוס דיניז".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר