דיווח בסרביה: איביץ' יעזוב בקיץ את מכבי תל אביב

המאמן הסרבי של האלופה, שמעוניין לעזוב את קריית שלום בקיץ הקרוב, החליט לא לחדש את חוזהו לעונה שלישית, כך פורסם בכלי התקשורת • "הישגיו מדברים בעד עצמם. הוא לא יתקשה למצוא קבוצה בכירה"

צילום: אלן שיבר // איביץ'. ימשיך לתחנה הבאה באירופה?

האם לדימיר איביץ' יסיים בקרוב את הקדנציה שלו במכבי תל אביב? ע"פ דיווח מהשעה האחרונה בסרביה, מסתמן כי מאמן מכבי ת"א בשנתיים האחרונות, שהוביל את הצהובים לאליפות מרשימה בעונה שעברה ולמקום הראשון בעונה הנוכחית, החליט לא לחדש את חוזהו בקריית שלום ולעזוב את ישראל כבר בקיץ הקרוב.

עוד צוין כי למרות הכוונות החיוביות מצד ההנהלה להאריך את חוזהו שאמור להסתיים כבר ב-31 במאי, המאמן הסרבי מעוניין לשנות פאזה ולעמוד על הקווים בליגה קצת יותר תחרותית באירופה. "הרזומה של איביץ' מדבר בעד עצמו", צוין בכתבה, "בעקבות הישגיו, המאמן אמור למצוא בקלות קבוצה אירופית בכירה שתשתתף בעונה הבאה במפעלים האירופיים".

כזכור, כבר בחורף הנוכחי נקשר שמו של איביץ' בן ה-42 לפאוק סלוניקי, אותה אימן עוד לפני הקדנציה בקריית שלום, ואף לדינמו מוסקבה הרוסית

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר