בזמן שהפועל ראשל"צ והפועל קטמון איבדו נקודות במסגרת המחזור ה-31 בליגה הלאומית, בני סכנין ניצלה את הרגע, גברה 1:3 על בית"ר ת"א/בת ים וצימצמה את הפער מהמקום השני לארבע נקודות בלבד.
אחרי ארבע תוצאות תיקו רצופות, כולל שתיים לאחר החזרה מפגרת הקורונה, ראשל"צ קיוותה לחזור לחיים ולחזק את מעמדה במקום השני. מולה התייצבה מ.ס כפר קאסם המתאוששת, שהצליחה לעשות לה חיים קשים וחזרה מהסופרלנד עם ניצחון 1:2 ענק שהושג בדקה ה-90.
גיל יצחק (34) כבש לראשל"צ שניצלה הרחקה מוקדמת אצל האורחת (חליל פריג', 19), אבל עמראן אלקרנאווי השווה עוד לפני המחצית (43). המחצית השנייה לא התעלתה לרמה גבוהה, אבל האורחת הצליחה לעקוץ רגע לפני תוספת הזמן ועם שער של אחמד דראושה הפתיעה את השנייה בטבלה.
סכנין נכנסה לפיגור מוקדם בדוחא משער של בר כהן (22), אבל פנדל של מוטי מלכה (35) הישווה עוד לפני המחצית. אחרי ההפסקה בעלת הבית התעוררה, כבשה פעמיים (מוטי מלכה 59 ואוסאמה חלאיילה 62) בדרך לניצחון ה-14 שלה העונה.
השלישית בטבלה, הפועל קטמון, לא הסתדרה בבית עם הפועל ר"ג וסיימה ב-0:0 מאכזב.
הפועל פ"ת גברה 0:1 על הפועל אשקלון משער של עומר בוארון בדקה ה-48. הקבוצה מהדרום נותרה במקום ה-15 ועשתה צעד נוסף בדרך לירידה לליגה א'.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו