אנטואן קונטה ופרדי פלומין, שניים מהזרים של בית"ר ירושלים, טרם מצאו לעצמם קבוצה חדשה ותוקעים את תוכניות הקבוצה להתחזק בזר חדש בעמדת הקשר האחורי.
שחקן החיזוק, גלאופילו פלייטר האסלביינק, שהיה אמור לנחות אמש, נחשב בשלב הזה לזר השישי של הקבוצה, ולכן בית"ר לא יכולה להביא עוד זרים. "נחכה כמה שצריך עד שפרדי וקונטה יימצאו קבוצה חדשה, לא נשנה את ההחלטה לגביהם", אמרו בבית"ר. קבוצות מטורקיה וצרפת גיששו מול שני השחקנים, אך בשלב הזה אין התקדמות בנושא.
בבית"ר ימשיכו לנסות לצרף בלם בכיר, כשהמועמדים הם אוראל דגני או בלם זר, עם זאת, לאור העובדה שכמעט ואין בלמים ישראלים איכותיים בשוק וקיים קושי להנחית זר ברמה גבוהה בתנאים החדשים והלא פשוטים מבחינה כלכלית, בקבוצה הגיעו לסיכום עם הבלם בן ה-38, טל בן חיים, על הישארותו לעונה נוספת.
כאמור, מדובר בצעד שנעשה בלית ברירה, כיוון שהצוות המקצועי והבעלים משה חוגג היו מעדיפים לשחררו. עם זאת, יש לציין כי בן חיים הסכים לקיצוץ משמעותי בשכרו על מנת להישאר בבית"ר, וזו הייתה המטרה המרכזית שלו.
בנוסף, הירושלמים קרובים לסיכום עם שחקנים על מתווה קיצוץ חדש של 30% משכרם. הצעד נעשה בתיווכו של המנהל המקצועי יוסי בניון, אחרי שחוגג סגר בשבוע שעבר מתווה קיצוץ של 40$ יחד עם ארגון השחקנים. הדבר עורר זעם בקרב שחקני הקבוצה שסירבו להצעה, וכעת צפויים לחתום על המתווה החדש.

פרדו עם דהאן ואוחנה במעמד החתימה, הבוקר // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים
בתוך כך, עוזיאל פרדו, אחד המושאלים של בית"ר ירושלים בעונה, שגדל במועדון, חתם היום לשלוש שנים בקבוצה, באמצעות סוכנו, דודו דהאן. פרדו, ששיחק בעונה שעברה באשקלון, נמצא כעת בסגל של הקבוצה ומתאמן איתה מאז שחזרה לאימונים, תחת עיניהם של הצוות המקצועי במטרה להרשים ולהיכנס לסגל לעונה הבאה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו