אופ"א הודיעה הערב (שני) להתאחדות לכדורגל כי הקבוצות אינן מחוייבות לשחרר שחקנים לנבחרות בפגרת ליגת האומות בתחילת ספטמבר. המשמעות היא שגוואנגז'ו R&F, קבוצתם של ערן זהבי ודיא סבע, לא תשחרר את השניים למפגשים מול סקוטלנד (4.9) וסלובקיה (7.9).
כעת, בהתאחדות תולים תקוות בזהבי, שביקש מקבוצתו להשתחרר למשחק. זהבי, שנחשב לאחד האנשים החזקים במועדון, על אף שהוא רק שחקן, עושה מאמץ בכדי להשיג אישור עבורו ועבור סבע, ולא משנה כמה בדיקות קורונה יצטרך לעבור בדרך.
על פי פרוטוקול אופ"א, על כל שחקן לעבור שלוש בדיקות לפני ואחרי כל משחק בינלאומי, שתיים לפני ואחת מיד כן שריקת הסיום. אלא שסין איננה משתייכת לאופ"א ושני שחקני הנבחרת לא מקבלים אישור להשתחרר בשלב זה. אגב, שחקני הנבחרת כבר עברו בדיקה אחת, השנייה תתקיים סמוך יותר למשחקים (הראשון מול סקוטלנד בחוץ ב-4.9).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו