מכבי נתניה שוב שיחקה כדורגל נהדר מול אחת הקבוצות הגדולות, אבל שוב לא הצליחה לנצח. זה קרה לה בשבועות האחרונים נגד הפועל ב"ש, נגד מכבי ת"א, ואתמול מול האלופה מכבי חיפה (1:1). "אנחנו פראיירים", סיכמו במועדון.
הסיבה המרכזית לכך שנתניה לא ניצחה בשבועיים האחרונים את מכבי ת"א ומכבי חיפה היא היעדר שחקן התקפה שכובש שערים. איגור זלטאנוביץ' כבש מתחילת העונה רק שער שדה בודד, ואת כל שלושת שערי הליגה הנוספים שלו הבקיע בפנדלים - לא מספרים של חלוץ מוביל.
לנוכח המצוקה בחלק ההתקפי ינסו בנתניה להתחזק בשחקן או שניים עד לסגירת חלון העברות. בגזרה המקומית היהלומים ינסו להחתים את עמית זנטי מבני יהודה או את לירן רוטמן מבית"ר ירושלים. במקביל, יהיה ניסיון להחתים חלוץ זר, כאשר גם שמו של אדוארדו גררו, חלוצה של מכבי ת"א, עלה על הפרק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו