בב"ש מגנים על ז'וסואה: "במכבי באו להתגרות"

אחרי התיקו המאופס בבלומפילד, במועדון הדרומי לא אהבו את הביקורת על המשחק האגרסיבי של הפורטוגלי: "במידה והיה משהו חריג, זה לא היה עובר אצל השופט" • בקבוצה החמיאו לטאהא ושאר השחקנים: "ראויים להערכה על המאמץ הגדול"

צילום: אלן שיבר // ז'וסואה בעימות עם דן ביטון. השופט בחר להתעלם

שביעות רצון מסוימת היתה בהפועל ב"ש אחרי התיקו המאופס, אתמול (ראשון) מול מכבי ת"א. אמנם היכולת על המגרש לא השביעה את רצונו של המאמן יוסי אבוקסיס, אך במועדון הבהירו: "אחרי מה שעברנו בשבועיים שקדמו למשחק, עם החולים בקורונה, החזרה לאימונים והעובדה שרק לפני שלושה ימים שיחקנו 90 דקות באירופה, המצב מובן".

במועדון לא אהבו את הביקורת מצד מכבי ת"א על צורת המשחק של הקבוצה והעימותים המתמשכים של שחקני הצהובים עם ז'וסואה הפורטוגלי. "בגין אמר פעם שאם הם מעקמים את האף אז יהיה להם אף עקום", אמרו בבירת הנגב, "באנו לשחק כדורגל. יש כמה שחקנים במכבי ת"א שבאו במטרה להתגרות בז'וסואה. מעבר לכך יש שופט, יש VAR, ואם היה משהו חריג זה לא היה עובר".

לואי טאהא. מחמאות מקיר לקיר // צילום: אלן שיבר 

כך או אחרת, לאבוקסיס ושחקניו אין הרבה זמן לנוח. אנשי המועדון יעברו בדיקת קורונה לקראת היציאה לצרפת, שם ישחקו האדומים מול ניס ביום חמישי הקרוב. בצוות המקצועי הוחלט שלא להעמיס על השחקנים בהמשך השבוע. האימונים יתקצרו, ואבוקסיס יעסוק בעיקר בצד הטקטי.

בב"ש החמיאו לבלם הקבוצה לואי טאהא, שמאז שהחלים מקורונה מתקשה לחזור לכושר מבחינת קשיי נשימה בשלבים מתקדמים של המשחק, אך בכל זאת עלה בהרכב בשני המשחקים האחרונים. "לואי מקריב מעצמו ומרגישים את זה", אמרו בב"ש, "הבריאות שלו מעל הכל, כמו יתר השחקנים. בכלל, כל שחקני הסגל ראויים להערכה על המאמץ בימים העמוסים הללו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר