אחרי קרוב לשנה שעמנואל בואטנג, קשרה הצעיר של הפועל תל אביב, לא ראה את משפחתו, הוא קיבל אישור מהמועדון לטוס לגאנה והתייחד עם משפחתו. בשל כך הוא צפוי להחמיץ לפחות את 2 המשחקים הבאים של הקבוצה נגד מכבי פ"ת וק"ש, מפני שגאנה נחשבת מדינה אדומה והחוזרים ממנה מחוייבים בתקופה של 14 יום בבידוד.
בואטנג, רצה לטוס למולדתו עם סיום העונה החולפת, אך לאור העובדה שהאדומים לא רצו שיסתכן בתקופת בידוד עם חזרתו ארצה הוא נשאר בישראל ולא טס למשפחתו. בימים האחרונים השחקן עדכן את משה סיני וניר קלינגר על כך שאביו חולה, והוא חייב לראות אותו, ולכן הצוות המקצועי אישר לו לטוס לגאנה ולשהות עם משפחתו, למרות ההשלכות הצפויות.
השחקן אמור לשוב ארצה בעוד חמישה ימים ומייד להיכנס לבידוד של שבועיים, אבל ייתכן שיקבל אישור לשהות במדינתו עוד מספר ימים נוספים, אך כאמור, בכל מקרה הוא יחמיץ לפחות את שני משחקים הבאים ואולי גם את המשחק השלישי של האדומים נגד בני יהודה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו