צילום: אלן שיבר // אוהדי הנבחרת. יחזרו ליציעים?

"חזרה בטוחה ליציע": התוכנית לכניסת הקהל למגרשים

ההתאחדות לכדורגל תציג בימים הקרובים בפני ראשי משרד התרבות והספורט את התוכנית שתאפשר כניסת קהל ליציעים במשחקי הנבחרת • כך זה יעבוד

לקראת ההחלטה על האצטדיונים בהם תארח נבחרת ישראל את שני משחקי הבית הראשונים שלה במקודמות מונדיאל 2022 מול דנמרק וסקוטלנד במארס, גיבשה ההתאחדות לכדורגל את תוכנית "חזרה בטוחה ליציע" יחד עם משרד הכרטיסים לאן, אותה תציג בימים הקרובים בפני ראשי משרד התרבות והספורט במטרה להבטיח את חזרת הקהל ליציעים במשחקי הנבחרת.

על פי הודעת ההתאחדות, נבחנו מספר אפשרויות לפתיחה מדורגת של האיצטדיונים כחלק מאסטרגיית יציאה והחזרת קהל למגרשים. בלב התוכנית המוצעת עומד פתרון טכנולוגי המאפשר התממשקות עם המערכות הקיימות היום במרבית האיצטדיונים. 

כיצד תיראה חזרת הקהל למגרשים? לפי התוכנית של ההתאחדות, רכישת הכרטיסים תתאפשר באופן מקוון בלבד ורוכשי הכרטיסים יחויבו לחתום על הצהרת בריאות דיגיטלית. 24 שעות לפני מועד ההגעה לאצטדיון יקבל כל אוהד אישור או חסימת כניסה.

אורן חסון, יו"ר ההתאחדות לכדורגל: "אנחנו משוכנעים היום כי חזרת האוהדים ליציעים לא רק הכרחית אלא גם אפשרית, ויחד עם שותפים נוספים והתפתחויות טכנולוגיות ניתן לעשות זאת בפרק זמן קצר יחסית. ברור כי הגעת החיסונים לארץ רק מוסיפה לאופטימיות בנושא.

"הכדורגל כאן מתנהל כבר לא מעט זמן בלי קהל וברור לכולנו כי זה לא אותו המשחק שאנחנו כל כך אוהבים. את טורניר ליגת האומות האחרון קיימנו ללא אוהדי הנבחרת והתחושה היתה מוזרה ומנוכרת, כזאת שחובה עלינו ועל כל הגורמים הרלוונטיים לעשות הכל כדי להימנע ממנה שוב.

"בפיתרון שאנחנו מציעים יש היתכנות מצוינת להחזרת הקהל במשחקי הנבחרת, גם בזכות האצטדיונים החדישים ברובם בהם נערכים המשחקים. אני תקווה שכבר בפתיחת מוקדמות מונדיאל 2022 יזכו שחקני הנבחרת והאוהדים להתאחד במגרש. אני קורא למשרדי הבריאות והספורט לאמץ בחום את ההצעה, שיש בה כדי להבטיח חזרה בטוחה ליציעים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...