לאור הקשיים שמערימה הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות לכדורגל בנוגע לאישור עסקת מכירת 50% מבית"ר ירושלים לידי השייח' חמד בן חליפה, שוקלים בהנהלת בית"ר לפנות לבית משפט, על מנת שיכריע ויביא לאישור העסקה.
מבחינת הוועדה אין סיכוי שבן חליפה יאושר כל עוד הוא לא מביא תעודת יושר המעידה על כך שאין לו עבר פלילי, כאשר גם לבי ההון האישי שלו יש הרבה תהיות ושאלות, ובשלב הזה השייח' לא מצליח להמציא מסמך כזה וכל הנורות האדומות נדלקו אצל אנשי הוועדה.
בתוך כך, בקבוצה נשמו לרווחה אחרי הניצחון הגדול על הפועל חדרה, ובעיקר פרגנו לאלירן עטר: "צריך לראות איך הוא עובד באימונים כדי להבין איזה מקצוען הוא", אמרו בבית"ר, "מגיע לו השלושער הוא כוכב כדורגל".
גם ירדן שועה זכה לשבחים על המשחק הגדול שרשם אבל תקרית בסיום העיבה על כך. החלוץ לא אהב שמיכאל אוחנה לא נתן לו לבעוט בעיטה חופשית לקראת סוף המשחק ובירידה לחדר ההלבשה הוא סינן מספר קללות. בתגובה סלובודן דראפיץ' לקח אותו לשיחה אישית.
ומה קורה עם חיזוק? בבית"ר מקווים כי עומר אצילי ישנה את דעתו ולא יחתום במכבי חיפה, אך יודעים שהסיכויים לכך לא גבוהים, ולכן הם גם החלו לבדוק מועמדות של שחקני התקפה זרים, ובמקביל ימשכו הניסיונות לצירופו של הקשר דור מיכה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו