כמה עשרות אוהדים של הפועל ב"ש הגיעו הלילה (בין ראשון לשני) לביתו של הקשר הפורטוגלי ז'וסואה, עודדו אותו וקראו לו לחתום על חוזה חדש במועדון.
הצעד של הקהל הגיע בעקבות הפערים שיש בשלב זה בין השחקן לבין מועדון במשא ומתן. כזכור, ז'וסואה הגיע לבירת הנגב בשכר של 400 אלף יורו וקיצץ בתחילת העונה ל-250 אלף יורו כדי להישאר בנגב. כעת הוא דורש שדרוג משמעותי כדי שימשיך בב"ש. הבעלים אלונה ברקת מוכנה לשדרג את שכרו, אך עדיין יש פערים.
בנושא אחר, אליניב ברדה ומאור מליקסון ינהלו גם את המשחק הקרוב מול מ.ס אשדוד, כאשר ברקע נעשו גישושים לגבי הגעתו של שרון מימר עד תום העונה. ההעדפה של ברקת נותרה לברדה, אם כי האחרון חש שאינו מוכן עדיין לתפקיד.
מחר צפויים לנחות בישראל הבלם חאתם עבד אלחמיד והקשר הברזילאי פארליי רוסה, שסיכמו על הצטרפותם לב"ש. בכל הקשור למשא ומתן עם דור מיכה, אלונה ברקת מתקשה להגיע לסיכום מול מכבי ת"א בנוגע לדמי ההשבחה שלו. כל שאר הפרטים מול השחקן וקבוצתו הקפריסאית אנורתוזיס פמגוסטה כבר סגורים. אם לא תהיה ברירה, ב"ש תחכה למיכה עד תום העונה, אז הוא יהיה שחקן חופשי ויגיע ללא תמורה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו