אופ"א קבעה: השער של עידו שחר נגד מכבי ת"א היה חוקי

ארגון הכדורגל האירופי עדכן כי השער של הקשר נגד האלופה בשבוע שעבר היה חוקי והשופט שגה למרות שבדק את החלטתו ב-VAR • בהפועל חיפה כועסים: "זה ממש לא עוזר לנו לדעת שאלמלא טעות של שופט היינו חזק בתמונת הפלייאוף העליון, עכשיו הסיכוי נמוך בהרבה"

צילום: מאור אלקסלסי // חכמון בודק את החלטתו במהלך המשחק בין מכבי ת"א להפועל חיפה

שבוע עבר מאז פרסם איגוד השופטים כי אין עדיין החלטה בנוגע לפסילת שערו של עידו שחר במשחק בין הפועל חיפה למכבי ת״א. כעת, אחרי שבמקרה נבחן גם על ידי אופ"א, באיגוד מודים כי האדומים קופחו במשחק הליגה מול מוליכת הטבלה.

התשובה שחזרה מאופ"א היא שהיה לאשר את שערו של שחר. בחיפה לא הופתעו ואמרו: "כבר ברגע הראשון ידענו שהשער חוקי. שופטים אחרים בליגה אמרו שהשער חוקי, אז לא ברור למה חיכו עד עכשיו? זה ממש לא עוזר לנו לדעת שאלמלא טעות של שופט היינו חזק בתמונת הפלייאוף העליון, עכשיו הסיכוי נמוך בהרבה". 

שחר מול גולאסה, בשבוע שעבר // צילום: מאור אלקסלסי
שחר מול גולאסה, בשבוע שעבר // צילום: מאור אלקסלסי

שופט המשחק בין הפועל חיפה למכבי ת"א היה אלי חכמון, שמאז הספיק לטעות גם כשופט מסך והושעה. השופט שקרא לו לבחון את המקרה הוא אביעד שילוח, שכלפיו היתה יותר סלחנות מצד האיגוד. באיגוד הסבירו שחכמון רשם לחובתו הרבה טעויות קריטיות העונה, בעוד שילוח מתפתח עד כה כשופט ליגה טוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר