בעקבות הכישלון, צמד מאמני בית"ר ירושלים לקח אחריות. לאחר המשחק הערב (מוצ"ש) באיצטדיון הי"א בו קבוצתם רשמה הפסד 2:0 מול מ.ס אשדוד, החליטו סלובודן דראפיץ ושי ברדה לסיים את תפקידם והודיעו לבעלים משה חוגג על התפטרותם.
לאחר קבלת ההודעה, אמר משה חוגג: ״מדובר בצמד מאמנים מצוינים שהם גם אנשים מעל הכל. אני אוהב אותם, מכבד אותם, ומעריך את כל הרצון הטוב וההשקעה הגדולה שלהם. מאוד רציתי שהם יצליחו אבל לצערנו כשלנו במטרות שלנו העונה. אני מודה להם על הניסיון ומאחל להם בהצלחה בהמשך״.
סלובודן דראפיץ׳ אמר: ״עברנו עונה עם תהפוכות גדולות, ולצערנו לא הצלחנו להביא את השחקנים למה שציפינו. אני מאחל לקבוצה בהצלחה בהמשך ובטוח שגם המועדון וגם אנחנו נדע ימים טובים מאלה״.
שי ברדה הוסיף: ״הגענו לכאן עם המון מוטיבציה ורצון להצליח, אבל לפעמים דברים לא מסתדרים. אנחנו אוהבים את ביתר ומקווים להצלחה בהמשך הדרך״.
ברדה אמר לאחר ההפסד הכואב באשדוד: "הפסדנו בצדק. התחושות לא נעימות, אנחנו מנסים לעשות את הדברים למען המועדון ולא מצליחים, פשוט ככה. מקצוע המאמן הוא מקצוע מאתגר. אנחנו עכשיו עם הפנים למטה, החכמה היא לדעת לצאת מזה. אנחנו נאבקים בכל הכח כי זה מה שיש לנו. אנחנו מקווים שאנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו צריכים לעשות, כי אתה לא יכול לנצח בכדורגל בלי לעשות דברים אלמנטריים והיום נכשלנו בזה. העונה של בית"ר היא כישלון, חד משמעית. הסיבות בכלל לא רלוונטיות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו