מנור סולומון: "אנחנו טובים יותר כשהכדור אצלנו"

נבחרת ישראל ממשיכה בהכנות לקראת המשחק החשוב במוקדמות המונדיאל בשבת • הקשר: "בחוץ מול סקוטלנד זה תמיד קשה, במיוחד עכשיו שנשחק מול אצטדיון מלא" • צפו בדבריו

מנור סולומון. הנבחרת תחזור עם נקודות?, צילום: אלן שיבר

נבחרת ישראל תעלה מחר (שבת, 19:00) לאחד המשחקים החשובים ביותר מבחינתה, כשתפגוש את סקוטלנד בחוץ במסגרת מוקדמות מונדיאל 2022. 

קשר הנבחרת מנור סולומון התראיין לקראת המשחק וסיפר על ההכנות הקבוצתיות: "קודם כל כיף להגיע לנבחרת וטוב שיש לנו הרבה ימים עד המשחק. בדרך כלל יש לנו יום יומיים להתכונן ועכשיו יש לנו קצת יותר זמן. כל יום יש לנו אסיפות וידאו ואימון, מנסים לעבוד על דברים חדשים, מנסים לשמר דברים שעשינו במשחקים הקודמים, ולשפר את מה שעשינו פחות טוב, מול סקוטלנד בעיקר. נקווה לעשות תוצאה טובה בשבת".

על ההיכרות עם הסקוטים וכיצד ניתן עוד להפתיע אותם: "זה נכון. פגשנו אותם בשנים האחרונות כל כך הרבה פעמים ורוב המשחקים היו מאוד שיוויוניים. אנחנו יודעים שיהיה משחק מאוד קשה. בחוץ מול סקוטלנד זה תמיד קשה, במיוחד עכשיו שנשחק מול אצטדיון מלא. ננסה אולי להפתיע בכמה דברים שונים. ננסה לשחק את הכדורגל שלנו, אני חושב שאנחנו טובים יותר שהכדור אצלנו".

מבחינה אישית לשחק מול אצטדיון מלא של היריבה: "כמקצוען אתה תמיד רוצה שיהיו אוהדים. בתקופה של הקורונה זה היה קצת קשה, זה באמת נותן לך פחות אנרגיה. ושיש אוהדים זה יותר אנרגיה. כמובן שיותר כיף שהם שלך ותומכים בך. פחות כיף שהם של היריבה. אבל כולנו מקצוענים וכבר שיחקנו מול קהלים גדולים שהיו נגדנו ונקווה שיהיה בסדר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מנור סולומון מדבר לקראת המשחק מול סקוטלנד. קרדיט: נבחרת ישראל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר