ביום חמישי הקרוב, בשעה 16:30 יערך משחק כדורגל בליגה ב', על פניו לא מדובר באירוע מיוחד, אך כששומעים את שם הקבוצה האורחת באותו משחק – אי אפשר שלא להתרגש. קבוצת הכדורגל העירונית של שדרות, מ.כ שדרות, תתארח במגרשה הביתי של מכבי בני אילת, במה שיהיה משחקה הראשון מאז פרצה מלחמת חרבות ברזל.
מדי הקבוצה עוצבו על ידי אורי גבאי, מצוות הקבוצה ותושב העיר, במטרה להנציח את עשרות מתושבי העיר שנפלו במתקפת ה 7.10 ושמותיהם יוצרים את צורת מגן הדוד.
"כידוע, העיר שלנו עוברת את התקופה המטלטלת והמורכבת ביותר, האסון הנורא נגע בכל אחד מאנשי המועדון. ההחלטה להמשיך את פעילות הקבוצה היא לא פשוטה ומורכבת לאור המלחמה שעדיין מתנהלת. בנוסף, לוח המשחקים הצפוף לא עושה אתנו חסד ובכל זאת, לזכרם ולמענם של בני העיר שקיפחו את חייהם, אסור לתת לטרור לנצח", אמר אופיר אסולין, יו"ר החברה העירונית לספורט בשדרות.
ראש עיריית שדרות, אלון דוידי: "החיים ממשיכים וכנגד כל קושי תעמוד עוצמת רוח האדם והנפש. למרות הכל ובזכות הכל אנחנו נצליח לקום ולשגשג. שובה של הקבוצה למשחקי הליגה הוא ניצחון החיים על פני מי שניסה לשים להם סוף"