שחקן הפועל עכו, אוהד חזוט, פונה לבית החולים רמב"ם בחיפה לאחר התנגשות ראשים בינו לבין אופק אטיאס מעירוני קריית שמונה. חזוט יישאר בבית החולים, שם יעבור סדרת בדיקות מקיפה. מגורמי רפואה נמסר כי "הוא בהכרה ומצבו יציב", הוא אף מדבר עם הרופאים ובני משפחה נמצאים לצידו. הרופאים יבדקו את הקשר בין הפרכוסים שחווה במגרש לאחר הפגיעה, לפציעה דומה שחווה בעבר.
בשל העובדה כי דובר על פגיעת ראש מסכנת חיים, החליט הרופא שטיפל בחזוט במגרש להזמין ניידת טיפול נמרץ. עד אז, הוא קיבל טיפול על כר הדשא, כאשר השחקנים סביבו חוו לא מעט רגעי חרדה לגבי מצבו.
כאשר השחקן פונה בניידת טיפול נמרץ ולאחר העובדה כי שב להכרה, החליט משקיף המשחק לחדשו ולהביאו לסיום תקין. מהפועל עכו נמסר כי הם "עוקבים אחרי מצבו של שחקן הקבוצה, אוהד חזוט. להבנתנו הוא בסדר ואנחנו מאחלים לו החלמה מהירה. נעמוד לצידו בכל שיידרש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו