ב-6 בנובמבר 2015 רשם עטאא ג'אבר אז שחקן מכבי חיפה רגע משמעותי בקריירה שלו כאשר מונה לקפטן הנבחרת הצעירה עד גיל 21 של ישראל, במדיה ערך שמונה הופעות וכבש שני שערים, ושיחק עמה בשנים 2015–2016. היום (חמישי), שמונה שנים לאחר מכן, הוא עלה בהרכב נבחרת פלשתין במשחק מוקדמות מונדיאל 2026 מול לבנון. ג'אבר שגדל במג'דל כרום מחזיק כמובן בתעודת זהות כחולה ועלה למשחק עם כאפיה כאות הזדהות עם העם הפלשתיני.
מי שלא אהב בלשון המעטה את התנהגותו של ג'אבר הוא איש ההסברה יוסף חדאד שכתב בחשבון הטוויטר שלו: "עטאא ג'אבר מי שהיה רק לפני כמה שנים קפטן הנבחרת הצעירה של ישראל, שיחק היום במדי נבחרת פלסטין במשחק סולידריות עם עזה כשהוא עומד דקת דומייה על כל המחבלים של חמאס ושר את ההמנון הפלסטיני. ולמה זה אמור לעניין אתכם? כי עדיין יש לו תעודת זהות ישראלית! ביזיון... תשללו לו את האזרחות!!!"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנועטאא ג'אבר מי שהיה רק לפני כמה שנים קפטן הנבחרת הצעירה של ישראל, שיחק היום במדי נבחרת פלסטין במשחק סולידריות עם עזה כשהוא עומד דקת דומייה על כל המחבלים של חמאס ושר את ההמנון הפלסטיני. ולמה זה אמור לעניין אתכם? כי עדיין יש לו תעודת זהות ישראלית!
— יוסף חדאד - Yoseph Haddad (@YosephHaddad) November 16, 2023
ביזיון... תשללו לו את האזרחות!!! pic.twitter.com/vGyeQPvOsy