עומר אצילי בדרך לעשות היסטוריה ולהפוך לשחקן היהודי הראשון שישחק באיחוד האמירויות, אחרי שאל עין הודיעה אתמול (שישי) כי היא הגיעה להסכמה עם מכבי חיפה על ההעברה של הכוכב הישראלי.
אלא שמסתבר שיש כאלו שלא אוהבים את המעבר ההיסטורי, ומדובר בחלק גדול מאוהדי הקבוצה המוסלמית. ההודעה הרשמית של הקבוצה על סיכומו ברשתות החברתיות, הוצפה בתגובות רבות עם דגלי הרשות הפלשתינית וכיתובי: "תחי פלשתין". "אתם לא מתביישים, עושים מה שבא לכם", זעם אחד האוהדים, אחר איחל לאצילי להיפצע: "בהצלחה עם הרצועה הצולבת הקדמית, האחורית והצדדית".
"פעם אהבתי וכיבדתי את הקבוצה הזו, אבל מעכשיו אני מכריז על השנאה שלי למועדון הזה. אנחנו עם ערבי למה אנחנו עושים את זה אחד לשני?", כתב בצער אחד האוהדים.
חלק גדול מהתגובות היה שייך למצריים פרו-פלשתינים שכתבו: "זו הפעם הראשונה שאני מרגיש גאה להיות מצרי, במדינה שלי לא היו עושים דבר כזה".
אצילי יצטרף למועדון המעוטר ביותר באיחוד האמירויות עם 14 אליפויות, 7 גביעים, 5 תארי סופר-קאפ ואליפות אסיה היסטורית ב-2002. הזכייה האחרונה של הקבוצה באליפות הייתה בעונת 2021-22, והעונה אל-עין סיימה במקום השני אחרי שבאב-אל האלי, שעל פי הדיווחים הייתה מעוניינת גם היא בכוכב הישראלי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו