מכבי חיפה והפועל באר שבע הרחיקו אוהדים שנהמו לעבר שחקני היריבות

הירוקים איתרו אוהד שנהם לעברו של פארפה גויאגון • "המועדון שם למטרה להילחם ללא פשרות בכל גינוי גזענות" • האדומים מהנגב פעלו באותה צורה וגם המשטרה חוקרת

גויאגון מול מכבי חיפה. האוהד נעצר. צילום: אלן שיבר

שלושה ימים אחרי הניצחון הגדול של מכבי חיפה על מכבי תל אביב, הודיעו היום (חמישי) הירוקים כי הרחיקו לצמיתות את האוהד שהשמיע קריאות גזעניות ונהמות נגד שחקן היריבה, פארפה גויאגון.

כזכור, בתום המפגש בין הקבוצות התלונן שחקן הצהובים על נהנות שהושמעו כלפיו, וסרטון מהמקרה הופץ ברשתות החברתיות. לטענת הירוקים, בזמן שחלף מאז המקרה הם פעלו בשיתוף פעולה יחד עם חברת האבטחה בסמי עופר ולאחר מאמץ וסריקת התיעוד – האוהד אותר וכאמור הורחק לצמיתות ממשחקי הקבוצה.

ממכבי חיפה נמסר: "המועדון שם לו למטרה להילחם ללא פשרות בכל גילוי גזענות במשחקי הקבוצה. אנו מגנים ומוקעים כל אקט גזעני. אנחנו בית לכל אדם, מכל מין, דת וצבע ונעשה הכל למנוע הישנות מקרים אלו בעתיד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאוחר יותר הודיעה גם הפועל באר שבע כי הרחיקה את האוהדים שהשמיעו קריאות גזעניות כלפי שחקני מכבי חיפה במשחק בין שתי הקבוצות בשבוע שעבר, כשבמקביל גם המשטרה מעורבת וחוקרת את המקרה והמעורבים בו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר