זהבי. התעמת עם ניסנוב

במכבי תל אביב זועמים: "בושה שבעלים יורק על בעל תפקיד, רואים הכל במצלמות האבטחה"

הצהובים מתעקשים כי איציק ניסנוב תקף את ערן זהבי וירק על דובר הקבוצה במחצית של הדרבי: "הפועל תל אביב משקרת, מי הוא בכלל שיחכה ליד המנהרה?" • על היכולת במשחק, הודו בקריית שלום: "הפועל לא באו לשחק כדורגל, אבל לא היינו טובים. אנחנו במאני טיים ואי אפשר לעשות יותר טעויות"

אם מכבי תל אביב רוצה לזכות העונה באליפות היא לא יכולה להיראות כפי שנראתה בדרבי אמש (שבת), ולא משנה בכלל איך היריבה שיחקה. "הפועל לא באו לשחק כדורגל, אבל לא היינו טובים. אנחנו במאני טיים ואי אפשר לעשות יותר טעויות", הודו הבוקר בקריית שלום. 

מי שצריך להסיק כמה וכמה מסקנות מהתיקו בדרבי הוא אייטור קראנקה. המאמן ידע בדיוק איך הפועל ת"א הולכת לשחק, סיפרו לו והדריכו אותו על כך שהאדומים יבואו לצופף ולשחק הגנתי ואגרסיבי, כפי שבאמת קרה, אבל המאמן הספרדי לא ממש מצא את הפתרונות לדברים. קראנקה הגיב באיחור למה שקורה במגרש עם חילופים מאוחרים, וכמו שהוא קיבל קרדיט על המשחק נגד מכבי חיפה, נגד האדומים הוא פשוט שגה.

בימים שנותרו עד לסגירת חלון העברות ינסו הצהובים לצרף שחקן זר - כאשר האופציות שנבדקות הן לכנף או קשר התקפי, אבל ישנה אפשרות שהקבוצה גם לא תתחזק בחלון הקרוב, למרות העזיבה של אוסקר גלוך. "נביא שחקן רק אם הוא ישדרג את הסגל שלנו", טען קראנקה. 

מכבי ת"א. לא הגיעה לדרבי, צילום: אלן שיבר

אבל עם כל הכבוד ליכולת הלא טובה והפספוס להקטין את הפער ממכבי חיפה, הצהובים רותחים מזעם על אנשי הפועל תל אביב, בעקבות הודעת ההכחשה שהאדומים הוציאו על המקרה בין איציק ניסנוב לבין ערן זהבי ודובר המועדון עופר רונן. 

"בושה שבעלים יורק על בעל תפקיד, רואים הכל במצלמות האבטחה. השופט הרביעי היה שם וראה את זה, שחקנים ראו את זה, המאבטחים, הפועל ת"א משקרת", אומרים במכבי, שממתינה לקבל את דו"ח השיפוט בנושא ולהגיב בהתאם. 

עוד אומרים במכבי: "מי זה בכלל איציק ניסנוב שהוא יחכה ליד המנהרה ויתקוף את זהבי? איך הוא בכלל הגיע לשם ולא היה ביציע? ועוד אחר כך הפועל הוציאו הודעת הכחשה שקרית ומנסים לערבב את ערן כאילו שהוא היה בעימות ובכלל רק ניסנוב עמד שם וצעק לו אפס וערן המשיך לחדר ההלבשה, מגעיל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על פי דו"ח השיפוט של שניר לוי, השופט הרביעי, אביעד שילוח, ראה את התקרית והיריקה של בעלי הפועל כלפי הדובר עופר רונן. איציק ניסנוב מסר בתגובה: "לא היה ולא נברא. היה עימות, אבל לא יריקה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...