אירוע חריג בדרבי. במכבי ת"א טוענים כי בירידה להפסקת המחצית הערב (שבת), אחד הבעלים של הפועל ת"א, איציק ניסנוב, התנפל על ערן זהבי בצעקות: "יא אפס".
עוד טוענים במכבי, כי דובר הקבוצה עופר רונן התערב, ושאל את ניסנוב: "מה אתה רוצה מערן?" ובתגובה הבעלים ירק לעברו.
תגובת הפועל ת"א: "במחצית המשחק התרחש עימות מילולי בין הבעלים איציק ניסנוב לערן זהבי. ניסנוב פנה לערן ושאל מדוע הוא לא מחזיר את הכדור לאחר עבירה. בתגובה, ערן קרא לעברו: "מי אתה בכלל? יא אפס", כך לפי עדי ראייה שנכחו במקום. לגבי הטענה ליריקה מצדו של הבעלים, איציק טוען שלא היה ולא נברא".
"מוטב כי בטרם צולבים אדם על סמך טענות בלבד מצידו של מועדון כזה או אחר, יובאו לכך הוכחות אמיתיות - ולא ״טענות״ שהופכות במהרה לכותרות חסרות אחריות, כאילו מדובר בדברי אלוהים חיים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו