רעידת אדמה בהפועל תל אביב: סלובודן דראפיץ' ועומר בוקסנבוים הודיעו על התפטרות

אחרי ההשפלה מול הפועל באר שבע, ולאור התוצאות האחרונות של הקבוצה הודיעו המאמן והמנהל המקצועי של המועדון לבעלים על סיום תפקידם • המועמדים שעומדים על הפרק: חיים סילבס ומרקו בלבול

דראפיץ' ובוקסנבוים. עוזבים ביחד, צילום: אלן שיבר

דרמה באדום: סלובודן דראפיץ' ועומר בוקסנבוים הודיעו הערב (שלישי) על סיום דרכם בהפועל תל אביב.

כזכור, אמש הובסו האדומים ע"י הפועל ב"ש 6:0, והבוקר אימון הבוקר של הקבוצה בוטל. כפי שפורסם ב"ישראל היום", במועדון העלו את שמותיהם של חיים סילבס ומרקו בלבול כמועמדים אפשריים להחליף את דראפיץ'.

מטעמו של בוקסנבוים נמסר: "לאחר ניסיונות לשכנעו לחזור בו, עומר הבהיר כי החלטתו סופית. הבעלים ומנכ״ל הקבוצה הבהירו למנהל המקצועי כי הם מעריכים אותו באופן אישי, הודו לו על תקופתו בהפועל תל אביב, על קידום מחלקת הנוער, הנאמנות והערכים שהשריש במועדון - ואיחלו לו הצלחה בהמשך הדרך".

עומר בוקסנבוים. מסיים את תפקידו, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד קודם לכן שוחח דראפיץ' עם מנכ"ל המועדון והודיע גם הוא על התפטרותו. מטעמו של המאמן נמסר: דראפיץ׳ אמר לאחר שקיבל את ההחלטה לעזוב כי: ״אני מודה לעומר בוקסנבאום ולהנהלת המועדון על האמון והתמיכה. מאחל הצלחה רבה להפועל תל אביב בהמשך הדרך״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר