הפועל חיפה: אבידור בדרך חזרה

החלוץ שעזב את האדומים שחורים בעונה שעברה חזק להתאמן בקבוצה • דוחא לא אושר לארח ביום שבת וסכנין תאלץ לשחק בעכו • הנהלת ב"ש תיפגש עם העירייה

אבידור. חוזר למועדון שבו שיחק בעונה שעברה // אבידור. חוזר למועדון שבו שיחק בעונה שעברה

החלוץ יובל אבידור החל להתאמן היום (ג') בהפועל חיפה ובימים הקרובים יתנהל מו"מ מולו בניסיון להחתימו על חוזה. 

בעונה שעברה עזב אבידור את האדומים ועבר להפועל עכו, אך כעת הוא עשוי לחזור למועדון נעוריו. בתוך כך, הקשר ההונגרי ז'ולט פולושקי מתרחק מאחר שנוצרו פערים כספיים בינו לבין הקבוצה. פולושקי כבר כמעט סיכם על כל תנאיו, אך פרטים קטנים מונעים עדיין את החתימה. השחקן יוכל לעבור עד יום שלישי הבא, אז מסתיים חלון ההעברות האירופי.

בני  סכנין: דוחא עדיין לא מאושר

בני סכנין עדיין לא קיבלה אישור ממשרד התמ"ת לארח את משחקיה הביתיים באיצטדיון דוחא. המשמעות היא כי במידה שלא יהיו לה את האישורים עד יום חמישי, היא תיאלץ לארח את משחק הבית הראשון לעונה מול הפועל רעננה (שבת, 19:00) באיצטדיון בעכו. במועדון ישנה ביקורת רבה על התנהלות העירייה בעניין: "זו אחריותה לדאוג לאישורים, מדובר באיצטדיון עירוני".  

הפועל ב"ש: הסעות אוהדים לטדי?

בהפועל ב"ש העלו את רמת ההכנות לקראת המשחק ביום ראשון בטדי נגד מכבי ת"א. 

על פי ההערכות, כ־15,000 אוהדי ב"ש צפויים להגיע לירושלים ומחר ייפגשו ראשי המועדון עם גורמים בעירייה ועם חברי ארגון האוהדים, על מנת לבחון אפשרות לארגן הסעות באופן מסובסד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר