צומת דרכים. הפועל תל אביב תארח בשבת (17:30) את מכבי נתניה אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון בכל המסגרות, ותנסה סוף סוף להשיג שלוש נקודות מול הקהל הביתי שיחזור לבלומפילד אחרי עונש הרדיוס. היום (חמישי) מאמן הקבוצה סלובודן דראפיץ' דיבר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק.
"היו דקות טובות במחזורים האחרונים אבל אנחנו לא מרוצים", אמר דראפיץ'. "כל נקודה חשובה בליגה הזאת ואנחנו רוצים לשחק יותר טוב מול נתניה. מאמינים שהקהל ייתן אווירה ביתית".
דראפיץ' התייחס לסוגיית הותיקים-צעירים בקבוצה ואמר: "הוותיקים נותנים את הטון, אבל גם הצעירים נותנים פייט וטוב שהם שם. הוותיקים מביאים ניסיון והם המפתח. אין קבוצה בישראל שמשתפת כל כך הרבה צעירים כמו הפועל תל אביב , אבל הם לא יכולים להביא אותנו לאן שאנחנו צריכים ורוצים להיות".
על אנטואן קונטה, שנראה כבוי במשחק הקודם בסכנין הוסיף: "יש סביבו הרבה סיפורים. אין ספק שהוא בחור נדיר ושחקן טוב, לפעמים הוא מטעה אבל הוא מאוד רוצה ומתנהג כמו שצריך".
גם דן איינבינדר נכח במסיבת העיתונאים ואמר: "לא צריך לעשות הפרדה בין ותיקים לצעירים, כולם עושים את המיטב, אנחנו קבוצה אחת. לקחנו נקודה במשחק חוץ קשה ויהיה קשה גם מול נתניה".
על הסיבה שלא דיבר בתחילת העונה: "סיבות כלשהן גרמו לי לא לדבר, אבל עכשיו החלטתי לקחת יותר אחריות, ואני מקווה לדבר אחרי ניצחונות".
בתוך כך, האדומים הודיעו כי הקשר היהודי-אמריקני, טיילור דאבילה, יגיע להתרשמות במועדון. דאבילה (22), ששיחק ברוב הקריירה בקבוצת המילואים של ל.א. גלקסי, הגיע להפועל בהמלצתו של דקל קינן. בעונה האחרונה שיחק טיילור 32 משחקי ליגה בהם כבש שלושה שערים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו