מכבי פ"ת מחפשת ניצחון ראשון

המלאבסים, שרשמו הפסד נוסף בטוטו מנסים להרגיע: " לוקח זמן לדברים להתחבר"

רפואה. ממשיך לחפש חיזוק לקבוצה // עמי שומן // רפואה. ממשיך לחפש חיזוק לקבוצה

האופטימיות במכבי פ"ת מתחילה להישחק אחרי שעוד הפסד, הפעם 2:1 לבני יהודה במסגרת שלב הבתים של גביע הטוטו. 

הקבוצה של קובי רפואה לא השיגה ניצחונות גם במשחקי ההכנה, אך במלאבס מנסים להרגיע "החלפנו כמות גדולה מאוד של שחקנים, לוקח זמן שדברים מתחברים, בשנה שעברה בשלב הזה נראינו טוב כי השחקנים והמאמן פתחו עונה שנייה ביחד".

כובש השער היחידי של פ"ת, גידי קניוק סיפר: "אין ספק שלא חשבנו שנפתח עם שני הפסדים, אבל אני חושב ששיחקנו לא רע. הם הגיעו למצב וחצי, פנדל ואיבוד כדור שלנו ועשו מזה שני שערים. הגענו ליותר מצבים אבל לא הצלחנו לנצל את זה. נתכונן למשחק הבא ונבוא יותר מוכנים. אני מאמין שיהיה בסדר. אני מאמין בשחקנים הקיימים ובהנהלה שתחזק את הקבוצה".

בתוך כך רפואה ממשיך בחיפוש לחיזוק הקבוצה שהשאיפה הראשונית היא למצוא חלוץ ובלם. השחקן עידן שמש שלא מוצא את מקומו ולא זוכה לדקות משחק צפוי להיות מושאל בשבועות הקרובים.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר