הפועל אשקלון, שנראה שעדיין לא מוכנה סופית לליגת העל, נזקקה אתמול לקצת מזל על מנת לסיים בתיקו 2:2 מול מ.ס אשדוד בגביע הטוטו ולהימנע מהספד שני בשלב הבתים של המפעל.
הקבוצה של יובל נעים, שחסרה את שחקני הרכש שטרם עברו בבקרה התקציבית, לא נראו שייכים לליגה הראשונה, אך גורם במועדון אמר: "אל תספידו אותנו כל כך מהר. אצלנו דברים באים קשה אבל בסוף תמיד מסתדרים, אנחנו דווקא מקווים להפתיע לטובה השנה".
הקשר קובי בן חמו אמר בתום המשחק: "המשחק מול הפועל ב"ש ישב עלינו, ומה שראיתם זו עדיין לא הקבוצה הסופית ואני מקווה שנמשיך ונשתפר. אנחנו מקווים שההנהלה תעשה את מה שהיא צריכה לעשות. השחקנים עצמם עובדים קשה במטרה להישאר בליגה. עשינו בשנתיים האחרונות דברים יפים, עלינו שתי ליגות ברצף ואני אופטימי".
למרות הבעיות התקציביות, במועדון הדרומי מעוניינים להתחזק בכמה עמדות. שמו של נס זמיר, ששיחק בשנה שעברה בבית"ר ירושלים, עלה כמועמד ובמועדון מקווים שיגיע לקבוצה, שם מודים שנוכח רעשי הרקע מסביב קשה להביא שחקנים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו