ביוון בירכו על המוגמר: "דורון ליידנר ינחת היום בפיראוס ויחתום באולימפיאקוס"

בתקשורת המקומית יוצאים בהצהרות לגבי המגן: "האם ההשקעה תשתלם? ייקח זמן לדעת" • בארגון האולטראס מבהירים לגבי עמדת המאמן: "אם לא ננצח את מכבי חיפה הראש של פדרו מרטינש חייב להיות הראשון במחשבות של הבעלים" • דיווחים בטורקיה: בשיקטאש עשויה לבצע מחטף על הישראלי

דורון ליידנר. ביוון כבר לא יכולים לחכות, צילום: מאור אלקסלסי

אולימפיאקוס עסוקה במשחק מחר (רביעי, 22:00) מול מכבי חיפה, אבל לא רק. כלי התקשורת ביוון מתעניינים מאוד ברכישה המסתמנת של המגן דורון ליידנר מהפועל ת"א תמורת כשני מיליון יורו. כלי התקשורת הגדול, "SPORTFM", שידוע כאחד המקורבים למועדון הפאר היווני, כבר בירך על המוגמר. "ליידנר ינחת היום בפיראוס ויחתום באולימפיאקוס" נכתב.

אחד הכתבים המקומיים, אנדראס ונטוריס, כתב כי "אולימפיאקוס ראתה מול מכבי חיפה שיש הרבה פוטנציאל אצל הקבוצות מישראל. יש הרבה שחקנים טובים. האם ההשקעה תשתלם? ייקח זמן לדעת כי מדובר בשחקן צעיר שפחות מוכר לאוהדי אולימפיאקוס".

כל כלי התקשורת, בלי יוצא מהכלל, שמו בראש הכותרות הבוקר את ההחתמה הצפויה של מגן נבחרת ישראל באלופת יוון. "בהמשך היום ומחר יהיה מספיק זמן להתעסק במשחק מול מכבי חיפה" הסביר אנדראס פאפגיאנופולוס, אחד הכתבים הבכירים בפיראוס.

את אוהדי אולימפיאקוס, לפחות על פי מה שקורה בפיראוס, מעניין יותר המשחק מחר מול מכבי חיפה. "אם לא ננצח הראש של פדרו מרטינש חייב להיות הראשון במחשבות של הבעלים" הבהירו בארגון האולטראס של הקבוצה, שעד אז, הבטיחו לתמוך במשחק מול מכבי חיפה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, על פי דיווחים היום מטורקיה גם בשיקטאש נמצאת במרוץ אחר מגן הפועל תל אביב ו"השחורים-לבנים יצרו קשר ראשוני עם הפועל עבור השחקן הצעיר הישראלי בן ה-20".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר