איתמר ניצן חתם במכבי נתניה: "חדור מוטיבציה לעזור לקבוצה להצליח"

השוער מגיע אל היהלומים במקומו של דני עמוס שעזב אחרי 5 עונות • מוקדם יותר נפרד ניצן מבית"ר ירושלים עם פוסט ברשתות החברתיות: "תודה למועדון הענק הזה שנתן לי את הזכות להיות חלק קטן מההיסטוריה המפוארת שלו"

ניצן. השוער החדש של מכבי נתניה, צילום: באדיבות מכבי נתניה

השוער איתמר ניצן חתם היום (שני) במכבי נתניה לשנתיים הקרובות בעזרת סוכנו גלעד קצב. ניצן אמר לאחר החתימה בשורות היהלומים: "אני שמח על ההצטרפות למכבי נתניה, חדור מוטיבציה לעזור לקבוצה להצליח במשימות שלה העונה ומחכה לאווירה החמה באצטדיון"

מוקדם יותר העלה פוסט ברשתות ונפרד מבית"ר ירושלים. "היכולת של שחקן להתחבר למועדון היא לאו דווקא איזו נשיקה זמנית של סמל שמתחלף לאורך הקריירה, אלא ההבנה מה הוא הערך של אותו סמל עבור כל האנשים שקשורים אליו", כתב ניצן, "בכל שנותיי בבית״ר שיחקתי עם הידיעה הזו. אני שמח אם הצלחתי לתת השראה למישהו ומצטער אם לא".

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Itamar Nitzan (@itamar_nitzan)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד כתב ניצן: "תודה לכל מי שתמך ואהב, תודה לכל מי שאהב פחות, כולכם הפכתם אותי לספורטאי ואדם טוב יותר. אבל מעל הכל אני רוצה להודות למועדון הענק הזה שנתן לי את הזכות להיות חלק קטן מההיסטוריה המפוארת שלו, הרגעים האלה ילכו איתי לנצח. תודה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר