מכבי תל אביב צפויה להודיע בימים הקרובים על חזרתו של המאמן הסרבי, ולאדן איביץ', לקדנציה שנייה בשורות הצהובים, כך מעריכים מקורבים לראשי המועדון.
בשבועיים האחרונים התנהל מו"מ בין הצדדים, שבו רוב התנאים האישיים של המאמן כבר נסגרו, והצדדים גם דנו בתוכניות הרכש לעונה הקרובה, מתוך רצון להחזיר את האליפות, וכעת נראה שאם לא יקרה משהו בלתי צפוי, הקאמבק של המאמן יושלם. אגב, גם בתקשורת בסרביה נטען היום כי איביץ' בדרכו חזרה למכבי ת"א.
בקדנציה הקודמת איביץ' היה כמעט המחליט הבלעדי מבחינה מקצועית, אחרי העזיבה של המנכ"ל דאז, בן מנספורד, אבל כעת הוא יצטרך לעבוד לצד המנהל המקצועי ברק יצחקי. בסביבת המועדון בטוחים כי השילוב של השניים יהיה מוצלח ואמרו: "לאיביץ' יש שיתוף פעולה נהדר עם יצחקי".
ההערכות הן כי לאחר ההודעה על מינוי המאמן, הצהובים ירימו הילוך בכל הקשור להחתמת שחקנים, כאשר המטרה היא לנסות לסגור את הסגל עוד לפני היציאה למחנה האימונים. על הפרק יש את הניסיון לצרף את הליגיונרים ערן זהבי וניר ביטון, שהמגעים מולו נמשכים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו