החלוץ הקרואטי פטאר סליסקוביץ' (27) צפוי לנחות היום (ג') בארץ ולהצטרף לאימוני הפועל חיפה. סליסקוביץ' ישהה בישראל לשבוע התרשמות ואם ירשים הוא יוחתם לעונה. בשנים האחרונות שיחק הקרואטי, שמתנשא לגובה של 193 ס"מ בגרמניה ושוויץ ויש לו עבר גם בבונדסליגה בקבוצת מיינץ, בה כבש שלושה שערים ב-17 הופעות.
בתוך כך, הבעלים יואב כץ יצטרך להכריע האם לשחרר את השוער הליטאי שלו ארנסטס שטקוס להפועל ב"ש תמורת שחקנים או כסף. כרגע ההצעה של ב"ש היא לטרייד בין מיהאי קורהוט ואחד משועריה תמורת שטקוס, אך המאמן ניר קלינגר אינו מתלהב מסוג כזה של עסקה והיה שמח אם היה בה גם שמו של החלוץ גיא מלמד. עם זאת, שחקני האלופה עצמם לא מתלהבים מהמעבר לקרית חיים ומדובר בעסקה מורכבת.
היום (ג') תפתח הפועל חיפה את מתחם האימונים בקרית חיים לטובת אוהדיה בהפנינג פתיחת עונה. הקבוצה תעמיד לרשות האוהדים עמדה ובה יוכלו להצטלם עם גביע המדינה. עד כה נמכרו למעלה מ-1000 מנויים וזו עליה משנים קודמות לשלב הזה של הקיץ. במועדון מייחסים זאת לשמירת רוב הסגל של העונה שעברה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו