"עשינו צעד גדול בדרך להישארות", סיפר אבוקסיס, "התחלנו את המשחק לא טוב ולקח לנו כמה דקות להיכנס למשחק עד הכרטיס האדום. בחצי השני היינו יותר טובים ועם שחקן נוסף, אנחנו צריכים עוד נקודה אחת כדי למנוע את כל התרחישים והספקולציות"
על עתידו בבית"ר אמר המאמן: "ההחלטה שלי להגיע לבית"ר הייתה חד משמעית החלטה טובה, אני מת להמשיך בבית"ר ירושלים ולעשות את הקבוצה בעונה הבאה קבוצה טובה. יש פה אנרגיות מטורפות במועדון הזה, אני מאוד אוהב את זה, אבל אנחנו לא יודעים מה יהיה והלוואי שהעניינים יסתדרו ואני אשאר".
המאמן המפסיד זיו אריה סיפר: "הסיפור של העונה שלנו. שיחקנו כדורגל טוב בתחילת המשחק, לחצנו גבוה, עשינו את הטעות התורנית ואז היינו צריכים לעבור למצב של רדיפה וכמובן שבית"ר שלטו. אריה המשיך "עבר עוד מחזור ואנחנו מעל הקו האדום. אם ננצח את שלושת המשחקים שנשארו אנחנו נישאר בליגה וזה מה שנעשה. הקבוצה נראית יוצא מן הכלל חוץ מהחדות בחלק הקדמי, נעשה את העבודה ואני משוכנע שנישאר בליגה"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו