נס גדול: 0:5 להפועל חיפה על נתניה

מחזיקת הגביע דרסה את הקבוצה מהשרון בעזרת צמד כיבושים ובישולים של נס זמיר (58 ו-62) ושערים של מלול (6), סיוסטדט (44) ואלבז (45) • קלינגר רק יכול לחייך

צילום: יוסי שקל // הפועל חיפה חוגגת בסמי עופר ניצחון מרשים על מכבי נתניה

למאמן הפועל חיפה ניר קלינגר כבר היו את כל התירוצים בשרוול על כך שהקבוצה שלא לא הצליחה להבקיע במחזור הפתיחה של הליגה. החלוץ היווני שלו פאפזוגלו מורחק, אלמוג בוזגלו פצוע ואת אלי אלבז הוא הוציא מהרוטציה. 

אבל קלינגר פתוח לשינויים והוא עצמו הודה ביום חמישי האחרון ש"אני כבר לא ניר קלינגר של פעם". וזה נכון. כי קלינגר הישן היה משאיר את אלי אלבז בארון ומורח אותו בנפתלין, אבל זה של הערב השאיר לו פתח, העלה אותו בהרכב ואמר לו "תוכיח לי שאני טועה". והוא הוכיח לו. 

שער ובישול של אלבז החזירו אותו לעניינים. מה עוד עשה קלינגר החדש? הוריד את גילי ורמוט לספסל ושם בהרכב את נס זמיר שהחזיר עם צמד. בכלל, קלינגר הרגיש הערב כמו קוסם מול מכבי נתניה. כל מה שהוציא מהכובע עבד לו. זה קרה לא רק עם הקבוצה שלו. המאמן האדום הצליח להעלים לחלוטין את מכבי נתניה. 

הפועל חיפה חוגגת עם דור מלול. הצגה גדולה // צילומים: יוסי שקל

הפתעת העונה שעברה לא הופיעה לעונה הנוכחית. דיא סבע לא מצא את עצמו ללא ערן לוי לצידו והבעלים אייל סגל יכול היה רק לחשוב לעצמו שאם כבר לחטוף 5 בסמי עופר, לפחות היה מכניס על סבע יותר ממיליון יורו ומוכר אותו למכבי חיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר