מאמן הפועל תל אביב, קובי רפואה, ערך היום (ראשון) מסיבת עיתונאים לקראת המשחק של קבוצתו מחר נגד מכבי נתניה, שנלחמת בעצמה על המקום הרביעי בטבלה.
"מכבי נתניה קבוצה איכותית ולדעתי המאבק על המקום הרביעי יהיה עד הסוף", סיפר רפואה, שהוסיף, "אני יודע שכולם מסתכלים כבר על הדרבי, אבל מבחינתי אנחנו מסתכלים רק על מכבי נתניה. ההכנה היא אותה הכנה".
רפואה התייחס לאפשרות שגם אם קבוצתו תסיים במקום הרביעי היא ככל הנראה לא תוכל לשחק באירופה בעונה הבאה בשל התביעות הפתוחות שיש כנגדה בפיפ"א ואמר: "מאחורי הקלעים עובדים במועדון כדי שנוכל להיות שם, אבל גם אם נוכל להיות באירופה או לא נוכל להיות באירופה, המקום הרביעי הוא אתגר בשבילנו. יש לנו עוד מטרות העונה וזה שהגענו לפלייאוף העליון לא אומר שסיימנו עם המטרות שלנו".
המגן בן ביטון התייחס גם הוא למטרות של הקבוצה ולמפגש עם היהלומים: "אנחנו בעונה טובה ורוצים שיזכרו לנו גם את הסיום הטוב של העונה. יש כאן שחקנים שנלחמים על העונה הבאה ורוצים לעמוד במטרות. אנחנו מכבדים את מכבי נתניה, אבל מתרכזים בעצמנו ומאמינים שיהיה טוב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו