סוכמה עסקת השאלתו של הקשר הגינאי סיידובה סומא למכבי חיפה. הירוקים הגיעו הערב (רביעי) לסיכום עם קבוצתו פרטיזן בלגרד והבינלאומי של נבחרת גינאה בן ה-27 יגיע לכרמל בהשאלה עד תום העונה, עם אופציה לרכישה בסיומה.
הירוקים ייקחו על עצמם את שכרו המוערך בלמעלה מ-400 אלף יורו כאשר גורמים המעורים בפרטים סיפרו כי חיפה התעקשו עד הרגע האחרון שלא לשלם עבור כרטיס השחקן בדומה לעסקת ג'ורג' מנדז'ק הקמרוני כאשר המחשבה היא לא להיתקע עם זרים יקרים בדומה למקרים של קאיו הברזילאי וקלאוס היווני.
בשעות הערב, במכבי חיפה פרסמו הודעה רשמית בעניין: "הקשר הגינאי, סיידובה סומא השייך לפרטיזן בלגרד, עמה הושג סיכום על מעברו, ינחת מחר בישראל, להתרשמות הדדית שבסופה תתקבל החלטה האם להחתימו. השחקן שיחק בתחילת השבוע עם נבחרתו, גינאה, מול הרפובליקה המרכז אפריקאית ואף כבש את שער הניצחון".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו