לחץ גדול במכבי חיפה אחרי עוד משחק ללא ניצחון (1:1). הפעם הירוקים ספגו בתוספת הזמן מול הפועל רעננה אחרי טעות של השוער גיא חיימוב, ששמט כדור שהביא לשער שספגו הירוקים.
האוהדים שהגיעו לאצטדיון ר"ג קראו למאמן פרד רוטן להתפטר בעוד ההולנדי הגיב על כך ואמר: "זו תגובה טבעית של האוהדים, תגובה רגשית ואני מבין את התסכול". עוד הוסיף רוטן: "יש תחושה של תסכול גם אצלנו. לספוג שער כזה בתוספת הזמן גורם להרגשה לא טובה. לא היה לנו מזל. היו לנו מצבים טובים להבקיע והכדור לא עבר את הקו".
על הלחץ שיש במועדון, אמר רוטן: "במועדון גדול יש לחץ. אמנם סיימנו בתיקו אבל זה מרגיש כמו הפסד".
אחרי סיום המשחק, שחר יצא לדבר עם האוהדים שהמתינו בחוץ אחרי ששמע קריאות גם נגדו. למנכ"ל המועדון אסף בן דב שהיה לצידו אמר: "זו תגובה רגשית שאני יכול להבין, אחרי שקיבלנו שער בתוספת הזמן". לאחר מכן המשיך בדרכו לאוהדים, שקראו לו למכור את המועדון ושרקו בוז. למרות הדברים שחר היה סבלני והקשיב לטענות הקשות שהטיחו בו האוהדים.
"כמו כל אוהדי הקבוצה שבאו למשחק ורבים שצפו בו בטלויזיה, יצאתי מאוכזב מהתוצאה ובעיקר ממספר רב של החמצות מצד שחקנינו", הסביר שחר בתום המשחק, "לאחר המשחק בצאתנו מהאיצטדיון הפגינו כנגד השחקנים, המאמנים ונגדי כמה עשרות אוהדים צעירים. אני מקבל זאת בהבנה, סימן שכואב לכם, שאתם דואגים ומאוד אכפת לכם. לביקורת עניינית אני תמיד מקשיב. אנו נשב בפגרה ונבדוק כיצד ניתן לשפר את המצב".
עוואד תופס את הראש. ים של החמצות // צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו