הפועל ירושלים המשיכה אתמול (רביעי) בפתיחת העונה הפנטסטית שלה והשיגה עוד ניצחון חוץ גדול כשגברה 85:88 בגרמניה על באמברג וטייריס רייס.
האדומים עלו למאזן 1:5, כולל שני ניצחונות חוץ חשובים, והדרך שלהם לשלב הבא נראית סלולה. ג'יימס פלדין ששוב הוביל את רשימת הקלעים עם 18 נקודות היה מרוצה מאוד בסיום: "זה היה ניצחון גדול על אחת הקבוצות הטובות בבית. קשה לנצח בחוץ, במיוחד כשמדובר בקבוצה כמו באמברג. זה ששיחקנו כל כך טוב מול קבוצה כזו, אומר הרבה על הקבוצה שלנו".
טיישון תומאס (12 נקודות, 5 ריבאונדים ו-4 אסיסטים) שנראה כאילו לא ישב בצד שלושה חודשים הסכים עם חברו: "השגנו ניצחון חשוב במשחק קשה. ליגת האלופות חשובה מאוד עבורנו העונה וזה ניצחון גדול שייתן הרבה ביטחון לקראת ההמשך".
עודד קטש. חוזרים לזירה המקומית // צילום: עודד קרני
כעת תחזור הקבוצה של עודד קטש לליגה, למשחק ביתי בשבת מול הפועל אילת המשתפרת, וביום שלישי תארח את דיז'ון הצרפתית, שנועלת את הטבלה עם חמישה הפסדים וניצחון אחד בודד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו