הרכש הראשון של יאניס ספרופולוס? עושה רושם שהמאמן הטרי של מכבי ת"א כבר מצא את החיזוק הנכון עבורו.
לפחות ע"פ דיווח ב"יורוהופס", הצהובים נמצאים במשא ומתן מתקדם מול הפורוורד אוקארו ווייט (26, 2.03 מ'), שכבר היה קרוב לסיכום בקיץ האחרון עם האלופה הישראלית, אך בסופו של דבר ווייט העדיף להמתין להצעות מקבוצות אן.בי.איי.
במרץ האחרון, חתם ווייט בקליבלנד, אך לא זכה לבלות דקה אחת על הפרקט. באותה עונה, הספיק גם לסכם בעל פה מול אולימפיאקוס, בה אימן באותה תקופה ספרופולוס, אך גם השידוך הזה, לא יצא לפועל.
הפורוורד, שנחתך לפני חודשיים מסגל קליבלנד קאבלירס ולא מצא לעצמו קבוצה בחודשים האחרונים, החל את הקריירה האירופית שלו בווירטוס בולוניה האיטלקית, משם עבר לאריס סלוניקי היוונית. מאוחר יותר השלים את המשימה האישית שלו, כשהצליח לחתום במיאמי היט במדיה רשם 41 הופעות וממוצעים של 2.9 נקודות, 3.2 ריבאונדים ב-13 דקות.
יאניס ספרופולוס עם שמעון מזרחי. המשחק הראשון של המאמן היווני // צילום: מכבי ת"א
בתוך כך, חוץ מג'רמי פארגו שעדיין נמצא בארצות הברית לצורך טיפולים מיוחדים בגבו, יעמוד מחר (שלישי, 21:45) סגל מלא לרשותו של ספרופולוס במשחק החוץ מול אנאדולו אפס. טאריק בלאק החלים מהמתיחה בשריר הירך האחורי וגם דיאנדרה קיין שסבל ממתיחה קלה בשבוע שעבר כשיר לחלוטין.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו