בליגה אולי קצת קשה לה, אבל באירופה הפועל ירושלים ממשיכה לדרוס כל דבר שזז. הקבוצה של עודד קטש ניצחה הערב (רביעי) 89:103 את באמברג והשלימה חמישה ניצחונות רצופים בהפרש דו ספרתי במסגרת ליגת האלופות של פיב"א.
רבע וחצי האדומים השתעשעו עם האורחים מגרמניה לפני שיצאו לריצת 3:17, כולל 5 מ-5 מחוץ לקשת בתוך שתי דקות וחצי, שסידרה להם 33:52 בירידה להפסקת המחצית.
ביום ראשון הירושלמים סבלו מנחת זרועו של ג'ורדן קרופורד מעירוני נהריה, אז את הזמן שעבר מאז הם ניצלו כדי להתכונן לסקורר נוסף, טייריס רייס, אלוף אירופה ב-2014. הגארדים בשחור התנפלו על הרכז המוכשר והמנוסה וגרמו לאחד ממשחקי הנפל שלו העונה.
ברבע הרביעי הגרמנים נעזרו בכמה החלטות שיפוט מפוקפקות כדי לחזור למשחק ולהלחיץ קצת את הפועל ירושלים, אבל אמארה סטודמאייר הוכיח שוב מדוע בקבוצה לחוצים על האזרחות שלו עם 19 נקודות ב-16 דקות ו-19 נקודות מדד, ותמיר בלאט הוסיף 17 נקודות לצד 8 אסיסטים בדרך לניצחון.
יוגב אוחיון המשיך את היכולת הטובה מהשבועות האחרונים עם משחק הגנה משובח (4 חטיפות).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו