אכזבה גדולה במכבי תל אביב לאחר ההפסד 87:83 אמש (חמישי) למילאנו שבעקבותיו קטנו בצורה משמעותית הסיכויים להעפיל לרבע גמר היורוליג. כעת הקבוצה האיטלקית מובילה בפער של שני משחקים על הצהובים, וגם מחזיקה ביתרון פנימי במפגשים הישירים.
ג'וני אובראיינט אמר לאחר המשחק: "היה פה קרב יריות. שתי הקבוצות שיחקו טוב, אבל לקראת הסיום הם ביצעו את שלהם ואנחנו לא ביצענו את התכנית שלנו. הם קלעו זריקות גדולות במטרה לסיים את המשחק. בסך הכל שיחקנו מצוין, ויש לנו עתיד גדול לפנינו. הקהל שהגיע מישראל היה מדהים. זו רק שנה ראשונה שלי בקבוצה, אבל אני נדהם מהתמיכה שלהם".
"לחמנו חזק מאוד", הוסיף מייקל רול שסיפק משחק מצוין ולמרות זאת יצא מאוכזב, "אבל נפלנו בפרטים הקטנים. נלחמנו, אך בסופו של דבר לא הצלחנו לעשות את זה והכדורים לא נכנסו. אפשרנו להם לרוץ ולקחת את היתרון ובסוף זה היה קצת יותר מדי. אם היו לנו עוד כמה שניות היינו יכולים לנצח את המשחק הזה, אבל זה לא הספיק לנו הפעם".
כעת השחקנים בצהוב יקבל יום מנוחה וגם ימתינו לשלושת השחקנים שנמצאים עם נבחרת ישראל כדי להתכונן בצורה מיטבית למשחק מול דרושפאקה ביום חמישי. המאמן יאניס ספרופולוס ניסה לעודד את השחקנים ואמר לאחר המשחק: "נשארו לנו מספר משחקים, נילחם על כל סיכוי להעפיל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו