"נילחם על כל סיכוי להעפיל לרבע הגמר"

במכבי ת"א מאוכזבים מההפסד למילאנו ("לא ביצענו בסוף את התוכנית שלנו, נפלנו בפרטים הקטנים") • אבל מנסים להישאר אופטימיים: "נשארו עוד מספר משחקים" • ספרופולוס ימתין לשחקני הנבחרת בשביל ההכנות לדרושפאקה

ספרופולוס. למכבי ת"א יש עדיין סיכוי? // צילום: אלן שיבר // ספרופולוס. למכבי ת"א יש עדיין סיכוי? // צילום: אלן שיבר

אכזבה גדולה במכבי תל אביב לאחר ההפסד 87:83 אמש (חמישי) למילאנו שבעקבותיו קטנו בצורה משמעותית הסיכויים להעפיל לרבע גמר היורוליג. כעת הקבוצה האיטלקית מובילה בפער של שני משחקים על הצהובים, וגם מחזיקה ביתרון פנימי במפגשים הישירים.

ג'וני אובראיינט אמר לאחר המשחק: "היה פה קרב יריות. שתי הקבוצות שיחקו טוב, אבל לקראת הסיום הם ביצעו את שלהם ואנחנו לא ביצענו את התכנית שלנו. הם קלעו זריקות גדולות במטרה לסיים את המשחק. בסך הכל שיחקנו מצוין, ויש לנו עתיד גדול לפנינו. הקהל שהגיע מישראל היה מדהים. זו רק שנה ראשונה שלי בקבוצה, אבל אני נדהם מהתמיכה שלהם".

"לחמנו חזק מאוד", הוסיף מייקל רול שסיפק משחק מצוין ולמרות זאת יצא מאוכזב, "אבל נפלנו בפרטים הקטנים. נלחמנו, אך בסופו של דבר לא הצלחנו לעשות את זה והכדורים לא נכנסו. אפשרנו להם לרוץ ולקחת את היתרון ובסוף זה היה קצת יותר מדי. אם היו לנו עוד כמה שניות היינו יכולים לנצח את המשחק הזה, אבל זה לא הספיק לנו הפעם".

כעת השחקנים בצהוב יקבל יום מנוחה וגם ימתינו לשלושת השחקנים שנמצאים עם נבחרת ישראל כדי להתכונן בצורה מיטבית למשחק מול דרושפאקה ביום חמישי. המאמן יאניס ספרופולוס ניסה לעודד את השחקנים ואמר לאחר המשחק: "נשארו לנו מספר משחקים, נילחם על כל סיכוי להעפיל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר