שחקני ירושלים המאוכזבים. בדרך למקום הרביעי // צילום: אלן שיבר // שחקני ירושלים המאוכזבים. בדרך למקום הרביעי

"שכל אחד יסתכל על עצמו"

מאמן הפועל ירושלים, עודד קטש, לא אהב בלשון המעטה את מה שראה משחקניו בהפסד להפועל אילת • עם זאת, הוא הוסיף: "אני אחראי למה שקרה" • ליאור אליהו לא שותף ועזב במהירות את הארנה, מיד אחרי שריקת הסיום • באילת משבחים את יונתן שולדבראנד

לא שקט בהפועל ירושלים לאחר ההפסד 81:78 אמש (חמישי) להפועל אילת, תוצאה שאומרת שמחזיקת הגביע לא תלויה בעצמה וקיימים סיכויים גבוהים שתסיים את העונה הסדירה במקום הרביעי בטבלה.

 

ליאור אליהו שהתאושש מהפציעה אחרי שספג בברכו במחזור הקודם, לא קיבל אפילו דקה ונטש את האולם זמן קצר לאחר שריקת הסיום. כשנשאל המאמן עודד קטש על אי השיתוף של הקפטן ענה בקצרה: "אליהו לא שותף מסיבה מקצועית, אני לא רוצה להרחיב".

 

המאמן היה נראה מאוכזב מהיכולת החלשה שגילו שחקניו, במיוחד במחצית הראשונה. "מחצית ראשונה נוראית שלנו", אמר, "היו שם כל מיני דברים מוזרים. לא שיחקנו את המשחק שלנו בהתקפה ואיבדנו את הראש. פעם שלישית שזה קורה לנו, שאנחנו מתחילים לאט ולא מרוכזים. אילת קבוצה איכותית והיא הענישה אותנו. לא היינו חכמים בכלל. אני אחראי למה שקרה, ואני מציע לכל אחד להסתכל על עצמו".

 

טיישון תומאס, שהיה אחד היחידים שתיפקד, הוסיף: "התחלנו לאט ונכנסנו לפיגור ואילת הענישה אותנו. זה הפסד כואב, אני לא יודע מה בדיוק הסיבה שהתחלנו בצורה כזאת, אני מקווה שנתקן".

 

מהעבר השני, שרון דרוקר החמיא לשחקנים הישראלים שלו שקלעו 40 נקודות, ובמיוחד ליונתן שולדבראנד, שלא שיחק הרבה בתקופה האחרונה וגם עלתה האפשרות שיעבור להפועל חולון, והפעם קלע 12 נקודות. "מגיע ליונתן הרבה הערכה על מה שהוא עשה פה", אמר המאמן, "טעיתי שלא נתתי לו לשחק הרבה דקות במשחקים האחרונים. לא סתם התעקשתי להשאיר אותו".

 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...