בורדיון צפוי להאריך את חוזהו בראשל"צ

פרסום ראשון: הגארד המתאזרח (28, 1.93 מ') שהגיע בחודש אוקטובר והפך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה, אמור להמשיך בכתום גם בעונת 2020/21 • רק חוק המתאזרחים החדש מעכב את החתימה הרשמית

צילום: עודד קרני // בורדיון. ימשיך בבית מכבי?

מכבי ראשון לציון ופרדריק בורדיון נמצאים במשא ומתן מתקדם על הארכת חוזהו של הגארד המתאזרח גם לעונה הבאה, כך נודע ל"ישראל היום".

בורדיון (28, 1.93 מ') הגיע לקבוצה מהיין בחודש אוקטובר ומאז הפך לאחד השחקנים החשובים והאהובים בקבוצה. ממוצעיו ביורוקאפ עומדים על 12.3 נקודות ב-56.3 אחוזים ל-3 למשחק.

החוזה בין הצדדים כבר אמור היה להיחתם בשבועות האחרונים, אך רק חוק המתאזרחים החדש שאמור להיכנס לתוקפו מהעונה הבאה ועוד צפוי להגיע לבג"צ, מעכב. גורמים המעורים בפרטים מעריכים כי בעקבות הרצון העז של שני הצדדים להמשיך בהתקשרות הבעיות צפויות להיפתר בקרוב והחוזה ייחתם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר