לאחר שיחות שהתקיימו הערב (שני) בין אנשי איגוד הכדורסל לראשי מכבי תל אביב הוחלט כי ג'ייק כהן ישחק ביום שישי עם נבחרת ישראל נגד גרמניה. כהן, שהביע את רצונו, יתאמן מחר עם הנבחרת פעמיים, יטוס עם מכבי ביום רביעי לטורקיה למשחק החוץ ביורוליג מול אנאדולו ויחזור למשחק הנבחרת.
עוד לפני, הצהובים החליטו שלא לשחרר שחקנים לנבחרת לצמד המשחקים מול גרמניה במוקדמות אליפות העולם 2023 שיתקיימו בסוף השבוע. הצהובים כבר סיכמו לאחרונה עם אנשי איגוד הכדורסל כי ישחררו את יפתח זיו וג'ייק כהן למשחק הראשון שייערך ביום שישי בהיכל קבוצת שלמה ואת רומן סורקין למפגש בהיידלברג.
היום רומן סורקין נמצא חיובי לקורונה ופציעתו של אנג'לו קלויארו בקרסול חמורה מכפי שחשבו והשחקן בספק רב למשחק מול אנאדולו אפס, ולכן החליטו במכבי לא לשחרר שחקנים בחלון הנוכחי, בניגוד להרגלם בכל החלונות האחרונים.
במכבי חששו כי גם שחקנים נוספים יידבקו ולא רצו להישאר עם סגל חסר לפני המשחק החשוב מול הטורקים ביום חמישי, אך כאמור שינו שוב את דעתם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו