ההחלטה: אם תהיה אפשרות, העונה תחודש

במינהלת הליגה החליטו להמשיך את העונה אם המצב יאפשר זאת • בעקבות ההכרזה של גרוטו, לפיה לא יהיה ספורט מקצועני לפחות חצי שנה, מסתמן כי זה יהיה בלתי אפשרי

צילום: אלן שיבר // פרנקל. מקווה להמשיך את העונה

ועדת מינהלת ליגת ווינר סל קיימה היום (ראשון) ישיבה במהלכה החליטו הנוכחים שאם תהיה אפשרות להמשיך את העונה הנוכחית, יש לעשות זאת אך, עם הכרזת המשנה למנכ"ל משרד הבריאות בוועדת הקורונה הרי מסתמן כי הדבר יהיה בלתי אפשרי. במינהלת מקווים כי בקרוב ההנחיות ישתנו וניתן יהיה לחשוב על חידוש הליגה.

במהלך הישיבה דיווחו יושב ראש המנהלת שמואל פרנקל ומ"מ המנכ"ל שלומי פרי על הדרישה של המנהלת ממשרד הספורט להחזרים כספיים עבור קבוצות ליגת העל והמנהלת בגין ההפסדים בעקבות משבר הקורונה. "הודענו למשרד הספורט כי במידה ולא נקבל את הכסף יהיה קשה עד בלתי אפשרי לקבוצות להמשיך את העונה הנוכחית ו/או לפתוח את העונה הבאה", נאמר בהודעת המינהלת. 

חברי הוועדה אף קיבלו דו"ח מפורט על המצב הכספי של המנהלת, על הקיצוצים שנעשו וכן על תוכנית המשחקים המוצעת לליגה לעונה הבאה. ראשי המינהלת חושבים כי יש להקדים את פתיחת העונה הבאה אם הדבר יתאפשר ולהוסיף משחקים. אחת ההצעות שעלו היא להרחיב את הבית העליון והתחתון לשני סיבובים או אפילו להחזיר סיבוב שלישי מלא כדי לפצות על ההפסדים הכספיים מהעונה הנוכחית. בנוסף הוחלט להקדים את מועד הגשת התקציבים לבקרה על מנת לדעת את מצב הקבוצות כמה שיותר מוקדם כדי להיערך לעונה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר