פדרמן מתנצל: "מעריך את נס ציונה"

אחד מבעלי מכבי ת"א התנצל על האמירות נגד המועדון הכתום ("לא מפתחים כדורסל במשחקים נגדם"): "לא הייתה כוונה לפגוע באף אחד" מהמועדון נמסר: "השיחה התקיימה ברוח טובה"

צילום: אלן שיבר // פדרמן וחולדאי. מודה ועוזב

דיוויד פדרמן מתנצל. בעלי מכבי תל אביב התראיין אמש בערוץ הספורט וטען כי כדורסל ישראלי לא מפתחים במשחקים מול עירוני נס ציונה אלא במשחקים באירופה. מיותר לציין כי הדברים גררו תגובה קשה מצד המועדון הכתום, שהגיב בחריפות ברשתות החברתיות.

היום בצהריים הגיע שלב שלב ההתנצלות וממכבי ת"א נמסר רשמית: "היום בצהריים נערכה שיחת ועידה בין דייויד פדרמן, המנכ"ל עדלי מרכוס ויו"ר עירוני נס ציונה יניב מזרחי. בשיחה ציין פדרמן כי היה אמוציונלי בדבריו אמש וכי לא הייתה לו כוונה לפגוע באף אחד. פדרמן הוסיף כי הוא מעריך את עירוני נס ציונה ואת העבודה שנעשית במועדון, וכמו כן את העובדה שהקבוצה הולכת קדימה ומשחקת באירופה.

"השיחה התקיימה ברוח טובה, מזרחי קיבל את דבריו של פדרמן והשניים סיכמו שהנושא מאחוריהם ושצריך לשלב ידיים לטובת פתרון".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר