למרות פיגור דו ספרתי ברבע השלישי, מכבי תל אביב של יאניס ספרופולוס הצליחה הערב (שני) להשלים קאמבק בהיכל עם 80:86 דרמטי על חשבון הנמסיס, הפועל ירושלים. סקוטי ווילבקין הצטיין עם 21 נק' ו-10 אסיסטים.
על שמחת הניצחון של הצהובים העיבה פציעתו של קווינסי אייסי שירד לחדר ההלבשה בסיוע הצוות הרפואי כשהוא נאנק מכאבים ברגלו. עד הפציעה, הפורוורד הצליח לקלוע 8 נקודות (2 מ-2 מחוץ לקשת) ב-25 דקות.
“המצב של קווינסי אייס זה הדבר הכי חשוב כרגע", הודה בסיום יאניס ספרופלוס המודאג, "הוא ייבדק ואני מקווה שזו לא פציעה קשה. הוא צפוי לעבור MRI ואז נדע. דיברתולומאו, אותלו האנטר ובורדיון שהגיע נפצעו מהחזרה וזו הסכנה הגדולה, מה עוד אני יכול להגיד עכשיו?.
פארגו מאוכזב. משחק בינוני של האקס // צילום: אלן שיבר
על הניצחון הדרמטי, הוסיף היווני: "שיחקנו מצוין במחצית השנייה והיה קצב טוב, היינו גם יותר אגרסיביים והצלחנו להשלים קאמבק יפה. סקוטי ווילבקין הוא שחקן שקורא את המשחק נהדר ואיך שהוא שיחק הערב הוא הראה למה הוא המנהיג שלנו".
מנגד, עודד קטש לא הסתיר את האכזבה: "במחצית הראשונה עשינו עבודה טובה מאוד. שלטנו בריבאונד ההגנה ולא נתנו להם לרוץ. בחצי השני איבדנו את זה. למרות אחוזי הקליעה הנמוכים, שיחקנו טוב. כדי לנצח כאן צריך לקלוע באחוזים יותר טובים. אין לי בעיה ששחקנים ימשיכו לזרוק גם אם הכדור לא נכנס, אבל אני לא אוהב שאנחנו מכריחים זריקות בכוח"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו