"הפועל ב"ש הפכה לבית לעולים חדשים"

במסע"ת פתיחת העונה, התייחס מנכ"ל המועדון תומר ירון לחוק המתאזרחים: "אנחנו בודקים עוד אפשרויות משפטיות" • הדר: "לוקח לנו יותר זמן מהרגיל" • וייס: "יש התרגשות"

צילום: דני מרון // תומר ירון. "דמעות בעיניים מהמכתב של אייזנהארט"

הפועל באר שבע קיימה הערב (שני) מסיבת עיתונאים לקראת פתיחת העונה בהשתתפות המנכ"ל תומר ירון, המאמן רמי הדר והקפטן ספנסר וייס.

ירון: "למזלנו הרב המועדון שלנו נמצא בבעלות פרטית והוא מכניס את היד עמוק לכיס ולהזרים לא מעט כספים למערכת על מנת לשלם את המשכורות. אנחנו מקווים שבתקופה הקרובה הכספים יתחילו להגיע. גם אצלנו ספונסרים פחתו לפחות ב-70 אחוז ושלא נדבר על הכנסות ממנויים וקהל, ובהחלט זו סוגיה שתהיה בה פתרון. נכון לעכשיו אנחנו מתמודדים וממתינים כמו כולם".

מתאזרחים: "לא סוד שהמועדון שלנו הפך בשנים האחרונות להיות בית לעולים חדשים. זו תפיסת העולם שלנו. את מה שיש לנו לומר על חוק המתאזרחים כבר אמרנו, ואנחנו בודקים עוד אפשרויות משפטיות. בן אייזנהארט הוא סמל עבורנו ויהיה לנו קשה מאוד לוותר עליו אחרי חמש שנים בגלל החוק הזה. כשקראתי את המכתב שבן ובת זוגו כתבו לבית הדין שיאפשרו להם להישאר פה היו לי דמעות בעיניים".

הדר. "סיטואציה לא קלה" // צילום: לירון מולדובן
הדר. "סיטואציה לא קלה" // צילום: לירון מולדובן

הדר: "אני מתחיל עונה שלישית בהפועל ב"ש ואני שמח. אנחנו בסיטואציה לא קלה ונקווה שנצליח. בנינו קבוצה שאנחנו מאמינים ומקווים שתעמוד במטרות שהוצבו לנו. עד עכשיו שיחקנו משחקי הכנה ואני מרגיש שאנחנו מתחילים לשחק יותר טוב והקבוצה מתחברת".

"לוקח לנו יותר זמן ממה שאני רגיל, זה שהיה לנו הרבה זמן בהכנה עבד לטובתנו, ולמרות שדברים פחות עבדו בתקופה הכנה, אני חושב שעכשיו אנחנו מוכנים ונצטרך לגבות את זה במעשים על המגרש. יש לנו קבוצה מאוזנת עם שחקנים שהמשיכו מהעונה שעברה. יש לי תחושות טובות לגבי הקבוצה".

ספנסר וייס: "אני ממש מתרגש. הזמן שלו פה הוא מדהים. אני חושב שיש לנו קבוצה נהדרת, אומנם צעירה, אבל עם הרבה יכולות ודברים לעשות יפים. אנחנו עובדים ואנחנו כבר מחכים לפתיחת העונה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר