מכבי ת"א: האנטר לא צפוי לשחק מול הפועל אילת

סנטר מכבי ת"א שנפגע בראשו ב-91:89 לאנדולו אפס, סבל מסחרחורת וייבדק • ספרופולוס: "תוצאה לא חיובית", בראיינט: "מאוכזבים" • דורסי: "קשה, צריך לדעת לנצח משחקים צמודים"

צילום: GettyImages // האנטר ושחקני מכבי, אמש

מכבי תל אביב שוב הפסידה אמש (חמישי) משחק צמוד (91:89 לאנדולו אפס) וירדה למאזן 5:2 שמסבך אותה כבר בפתיחת העונה.

הסנטר אות'לו האנטר שנפגע בראשו במהלך המשחק והחמיץ את כל הרבע הרביעי, סבל מסחרחורת וייבדק מיד עם נחיתת הקבוצה בישראל. בכל מקרה, הוא צפוי לקבל מנוחה במשחק מול הפועל אילת בשבת.

המאמן יאניס ספרופולוס הודה שלא מדובר ב"תוצאה חיובית" במיוחד לנוכח מכת ההיעדרויות של שחקנים מרכזיים אצל היריבה הטורקית, אך שוב אמר כי הוא בטוח ש"כשאנחנו נהיה בסגל מלא והפצועים יחזרו, נחזור לנצח משחקים. אני צריך את כל השחקנים מוכנים, אז גם נהיה יותר רעננים לנצח משחקים צמודים".

אלייז'ה בראיינט שקלע שיא קריירה ביורוליג של 22 נקודות, אמר: "כמובן שאנחנו מאוכזבים מהתוצאה בסיום, נמשיך להילחם על המקום שלנו. אנחנו במסלול הנכון, היינו רחוקים פוזשן אחד או שניים מניצחון".

טיילר דורסי הוסיף: "זה משחק קשה. זה מהמשחקים האלה שאתה יכול לסיים את העבודה ולנצח, אבל אנחנו הפסדנו. אנחנו צריכים למצוא את הדרך לנצח משחקים צמודים. שיחקנו טוב, אבל הפסדנו ממש בסוף. אנחנו צריכים להמשיך ולדחוף קדימה ולהגיע מוכנים למשחקים הבאים".

למרות שהוצע לצהובים מספר פעמים בתקופה האחרונה לסייע בנחיתות מתחת לסלים, אורח כבוד ביציעי הסינאן ארדם שראה את טיבור פלייס מתעלל באנטה ז'יז'יץ' ובשאר שחקני הקו הקדמי היה שחקנה החדשה של גלאטסראיי אלכס טיוס, שישב ביציע וראה את האקסית חוטפת הפסד חמישי בשבעה משחקים באירופה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר