עד כאן: הפועל ירושלים הפסידה לפרומיטיי והודחה מליגת האלופות

יומיים לאחר שנכנעו לאוקראינים בחוץ, החבורה של יותם הלפרין נוצחה פעם נוספת, הפעם 85:75 בארנה וסיימה את דרכה באירופה

שחקני ירושלים שבורים, הערב בארנה, צילום: אלן שיבר

אכזבה גדולה בהפועל ירושלים: הקבוצה מהבירה הפסידה 85:75 לפרומיטיי במשחק השלישי בסדרת הפליי-אין וסיימה את העונה האירופית כבר בחודש ינואר.

אחרי המשחק הראשון בו ניצחו הירושלמים ב-25 הפרש, הסדרה הייתה נראית בדרך לטיול קליל, אבל אז הגיעה הקורונה והוציאה את הקבוצה מהקצב לגמרי. באוקראינה ירושלים עוד הפסידה בהארכה בגלל שלשה על הבאזר אחרי שכבר הובילה ביתרון דו ספרתי, אבל הערב (חמישי) נראתה רע בכל שלבי המשחק.

ירושלים לא הגיעה מוכנה בכל פרמטר, לא מקצועית ולא מנטאלית. היא קלעה ב-29 אחוזים ל-3, ב-47.5 אחוזים ל-2 וב-73 אחוזים מקו העונשין. היא איבדה 12 כדורים לעומת 8 איבודים של היריבה שגם ניצחה אותה במדד 88:98.

פרומיטיי, בעונתה הראשונה אי פעם באירופה וללא מאמנה הראשי ננו גינזבורג, שנדבק בקורונה, באה חדה מאוד. חמישה שחקנים קלעו בספרות כפולות, היא קלעה באחוזים טובים מכל הטווחים ובזכות כך תמשיך לשלב הטופ 16 בו תשחק עם מלאגה, קלוז' ואוסטנד.

גייטס יורה, הערב, צילום: אלן שיבר
בריימו. גם הוא לא עזר, צילום: אלן שיבר
וורקמן מול הגנת פרומיטיי, צילום: אלן שיבר
אובאסוהן בדרך לסל, הערב, צילום: אלן שיבר
הלפרין אובד עצות, הערב, צילום: אלן שיבר
הלפרין מאוכזב, הערב, צילום: אלן שיבר
וורקמן ושגב בהלם, הערב בארנה, צילום: אלן שיבר
גייטס מנסה לעצור את האריסון, צילום: אלן שיבר
אוהדי ירושלים מיואשים, הערב, צילום: אלן שיבר
שחקני פרומיטיי חוגגים בסיום, צילום: אלן שיבר
ג'ייקובן בראון חוגג עם האריסון, הערב בארנה, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אובאסוהן מנחם את אדאמס, הערב, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר